“Koen & Kris”

Clouseau bestaat 30 jaar

Korte week door de verlofdag op maandag en Designosource op donderdag, dus vrij weinig te vertellen over mijn week…

Dinsdag en woensdagvoormiddag werden 2 sites afgewerkt voor tussentijdse testing door de klant. Enerzijds de full site van Cera City Festival en anderzijds de onepager voor een nieuwe horeca-zaak in Leuven.

Woensdag namiddag ben ik begonnen aan een kort projectje voor Clouseau30, waar ik al eerder een landingspagina voor maakte. Na een kleine 10.000 stemmen was het tijd om een tussentijdse top 30 samen te stellen van de nummers die eventueel op de verzamelaar terecht zouden komen. Daarnaast moest mijn splashpagina met de concertdata nog een plaats krijgen in de nieuwe stijl van de website. Twee pagina’s dus, deadline: vrijdagmiddag!

Vooral de Top 30 was een pittige pagina met de nodige vraagstukken. Het resultaat bevat zowel elementen van de voting pagina als de pagina met de concertdatum. Ga gerust zelf eens kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *