“Toffe playlist, van wie is die?”

Spoiler alert: van mij!

Verslag van een week designen, wireframen, concepten bedenken en stiekem de Bose van het kantoor kapen met mijn Spotify playlist.

Voor we eraan beginnen… Kleine update over mijn band met Sketch: I love it. Ik ben echt zeer dankbaar dat ik bij Minsky de kans krijg om mijn web design als developer wat bij te schaven.

 

Maandag

Maandag was een heel gevarieerde dag. Designen, wireframen, concepten bedenken, … Deze dag had het allemaal.
Het design was voor een pitch waar we aan meedoen, de wireframes waren een verderzetting op mijn werk van vrijdag en de concepten waren voor een website waar ik ook al de landingspagina voor mocht maken. Zeer spannend allemaal!
Eindelijk werd die fijne landingspagina gelanceerd, waar ik al twee weken over hint:
Cera City Festival!  (Zeker ook eens op je smartphone bekijken!)

 

Dinsdag en woensdag

Op dinsdag ben ik begonnen aan een design, want hoera, de klant had mijn wireframes goedgekeurd! Tijdens het designen ben ik enorm hard afgeweken van mijn wireframes omdat we op een radicaal ander idee waren gekomen. Het was woensdagavond en met een bang hartje, dat ik mijn designs doorstuurde naar de klant. Zouden ze het goed vinden?

Op het einde van de dag kreeg ik nog mijn opdracht voor vrijdag. Oplevering? “Vrijdagmiddag (!!!), dus denk er al eens over na tegen vrijdagochtend.”

 

Vrijdag vloekdag

Na de gebruikelijke ‘Designodag’ was het vrijdag tijd voor mijn opdracht voor OP.RECHT.MECHELEN. Ik had er goed over nagedacht en ging vol goede moed (en een kwartier vroeger dan gewoonlijk) naar mijn stageplek.
Mijn kwartiertje gewonnen tijd werd helemaal om zee geholpen door gesukkel met mijn Bluetooth muis. (“Have you tried turning it off and on again?” is in verrassend veel gevallen effectief de oplossing.) Het werd een dag van veel gevloek en dingetjes die misliepen. Tofste activiteit van de dag was stiekem de Bose overpakken met mijn Spotify playlist, giechel giechel.

Helaas een allesbehalve relaxed vrijdagje, dus de afterwork pintjes waren meer dan welkom! Toch zeer tevreden met het resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *